Bloggpaus

Förlåt till er som fortfarande läser & följer ponnygossips . Den har legat nere ett bra tag pågrund av att vi varken har haft tid , lust eller ork .Men har inga tankar på att stänga ner den , Vi tar bara en bloggpaus !
Men av olika anledningar så har vi nu bättre chanser att hålla en god & bra uppdatering så jag hoppas på förbättring , För jag börjar sugen igen . Ska höra med min "bloggpartner" och se vad hon känner .


Varför försvann lusten ?


Jo  , När dressyrmupparna länkade oss för ett bra tag sedan så sköt statetiken i höjden & blev riktigt bra !
kommentarerna bara strömmade in & vi fick mail skickade till oss , Super kul verkligen . dessvärre hade vi en otroligt ful slarvig design då som gjorde att många inte ville fortsätta läsa ,tyvärr . Men många tyckte också om vår blogg . Även sanna , en utav storbloggarna länkade oss !
Men vi var dumma & slutade uppdatera ändå , Och då försvann ju självklart många läsare . Och utan läsare så blir det ingen roligt att blogga .Vi behöver er hjälp , skicka in skvaller , nyheter eller annat skoj till ponnygossips@hotmail.se . Bomba oss med kommentarer & visa uppskattning . Då gör vi också det !




Nu design måste fixas också ..



















ponnygossips@hotmail.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar